101 Idea Niche Yang Menguntungkan

Harini ini saya ingin kongsikan idea niche yang menguntungkan kepada anda.

Masih keliru lagi nak memilih niche yang tepat? Walaupun sudah membaca tentang panduan lengkap tentangnya di dalam post sebelum ini?

Jika anda masih keliru, apa kata anda download sahaja senarai yang saya berikan ini. Mungkin dengan melihat senarai ini, anda akan nampak gambaran niche yang sesuai dengan content anda nanti.

senarai niche yang menguntungkan

Sekarang mari kita bincangkan beberapa soalan yang sering ditanyakan tentang niche.

Apakah niche yang paling popular pada tahun 2022?

Sebenarnya, anda boleh memilih mana-mana niche di dalam senarai yang anda download tadi untuk membuat content atau bisnes online pada 2022.

Menurut kajian pada tahun lepas, niche yang berkaitan dengan kesihatan seperti wabak Coronavirus, face mask dan sanitiser sangat popular pada tahun 2021.

Produk apa yang akan trending pada tahun 2022?

Pada tahun 2022, ramai yang meramalkan peralatan senaman di rumah, pakaian untuk haiwan peliharaan, makanan kesihatan tambahan, kesihatan mental dan pakaian bundle sebagai niche yang paling trending pada tahun 2022.

Macammana pakaian bundle boleh diramalkan sebagai produk niche yang trending?

Menurut Instagram, kebanyakan anak muda zaman sekarang sangat meminati produk dan pakaian terpakai dan bangga mempemerkannya di Instagram.
Di samping itu, sebanyak 24 peratus anak muda yang dilihat menjual pakaian atau produk preloved mereka melalui kedai online dan media sosial.

Bagaimana memilih niche yang tepat untuk affiliate marketing?

Saya mencadangkan anda memilih niche market yang anda minat dan berpengalaman supaya anda dapat menikmati keseronokan membuat content dalam jangkamasa yang panjang.

Jika anda tidak tahu memilih niche untuk affiliate marketing anda, sila baca senarai yang anda download tadi secara satu persatu.

Anda masih tidak pasti apa itu affiliate marketing? Sila baca post Cara Membuat Duit Dengan Affiliate Marketing untuk memahaminya dengan lebih mendalam.

Sebenarnya, banyak lagi idea niche yang saya boleh kongsikan. Rasanya, cukuplah saya kongsikan 101 senarai dulu supaya anda boleh berfikir dengan mendalam niche yang betul-betul sesuai dengan anda.

Semoga Bermanfaat.