FadzBiz – Menjahit, Kongsi Checklist dan Social Media Tips

menjahit > EMBROIDERY

Dalam video kali ini, saya akan menunjukkan cara menyulam bunga ros, tangkai bunga, pokok paku pakis, bunga simple dan huruf abjad. Sulaman-sulaman ini adalah antara sulaman yang wajib kita pelajari sebelum membuat sulaman yang lebih advanced.

Video Terbaru

"Menyulam dan menjahit ni adalah satu aktiviti yang menyeronokkan. Apa yang saya pelajari akan dikongsikan disini, InsyaAllah."
FADZ
Tukang Jahit Suka-Suka
pexels-photo-461035
MENJAHIT
Kongsi Checklist
KONGSI CHECKLIST
Instagram
SOCIAL MEDIA TIPS

Social media > instagram

Harini, saya nak buat ‘Instagram Story Highlight Covers’ yang khas dibuat untuk korang semua. Tak kisahlah kalau IG korang tu tema travel ke, mommy ke ataupun takde tema haha!!

Jadi, saya akan buat 2 jenis ‘covers’ dan korang boleh download atau simpankan secara percuma. Yeah… semuanya FREE.

FEATURED ITEMS

Instagram Story Highlight Cover Percuma Untuk Semua 01
Instagram Story Highlight Cover Percuma Untuk Semua 02

kongsi checklist > bersalin

Kali ini saya akan kongsikan dengan anda senarai keperluan bersalin yang perlu dibawa khususnya untuk ibu dan bayi. Bagi anda yang pertama kali menimang cahayamata, anda perlu membuat persediaan awal dan rapi. Salah satu cara mudah untuk membuat persiapan adalah dengan melihat checklist dibawah ini.

Featured items

kongsi checklist > umrah

Bagi anda yang pertama kali mengerjakan umrah, anda perlu membuat persediaan awal dan rapi. Salah satu cara mudah untuk membuat persiapan adalah dengan melihat checklist…

Featured Items:

follow me