EBook Bisnes Shopee

RM100

Ini adalah merupakan sebuah eBOOK (electronic book) ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF.

Category: Tag:

Description

Antara perkara-perkara penting yang ditulis di dalam ebook ini ialah:

  • Cara mendaftar dan set kedai anda! Sama ada menggunakan apps atau browser di komputer! eBook ini akan tunjukkan cara kedua-duanya!.
  • Cara masukkan produk ke dalam kedai Shopee anda! Dalam bab ini, eBook ini akan share tips-tips berkaitan pemilihan gambar yang mahu dimasukkan serta apakah bentuk dan contoh description yang terbaik yang boleh anda gunakan!
  • Cara nak menguruskan order! Ini pun penting juga! Bila dah dapat order, macam mana nak bungkus? Borang apa nak print? Macam mana kalau tetiba stok habis pula? Apa nak buat? Semuanya eBook ini akan terangkan dalam bab mengurus order!
  • 6 Langkah Setel Problem Barang Tak Sampai/ Rosak! Ya! Dari beratus-ratus barang yang kita hantar kepada pelanggan, mungkin akan ada 1-2 yang rosak atau gagal diterima oleh pihak pelanggan! Jadi, disini eBook ini akan share langkah-langkah yang boleh anda lakukan untuk menghadapi pelanggan yang sedang marah agar mereka tenang dan cool down serta tidak meninggalkan bad rating di kedai anda!
  • 4 Teknik Promosi yang boleh anda gunakan di dalam Shopee untuk mempromosikan kedai anda ke tahap maksimun agar lebih ramai yang akan nampak kedai dan produk anda!
  • Anda masih tiada produk untuk dijual? eBook ini akan kongsikan 5 pihak yang boleh anda “usha” untuk mendapatkan bekalan produk jualan anda di Shopee!
  • Anda tiada modal untuk beli & simpan stok produk? Juga jangan risau! Ada 3 kaedah niaga eBook ini akan kongsikan yang mana, ianya tidak memerlukan anda untuk menyimpan stok untuk mula berniaga di Shopee!
  • Apa yang lebih menarik! eBook ini akan kongsikan pembekal dropship yang power dan boleh dipercayai dalam ebook ini! Pembekal ini ada lebih 100,000 produk yang boleh anda jual! Jadi, tiada lagi alasan untuk anda mula berniaga di Shopee!
  • Teknik 1000 follower seminggu! Hah! Ini teknik RAHSIA eBook ini akan bagaimana saya mendapatkan follower yang ramai untuk kedai Shopee saya dalam masa yang singkat! Teknik ni advance sikit! Anda takkan jumpa teknik ini di mana-mana website atau di mana-mana eBook yang lain! 🙂

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EBook Bisnes Shopee”

Your email address will not be published. Required fields are marked *